Dubai Turu

4 4 GECE 5 GÜN DUBAİ TURU Emirates Airlines ile 4 gece

  • Tur Detayları
  • Tur Programı
  • Dahiller/Hariçler
  • Otel Bilgisi

4 GECE 5 GÜN DUBAİ TURU

Ortadoğu'nun en güzel şehirlerdinden Dubai'yi görmek için hemen turumuza rezervasyon yaptırın.

 

Dubai Vizesi

Dubai Vizeniz yok ise öncelikle Dubai Vizesi işlemlerinizi başlatıyoruz. Vize ihtiyaçlarınız için yine acentamızla iletişime geçebilirsiniz.

 

Erken rezervasyon

Dubai Turu Erken rezervasyon fırsatları için hemen 0332 350 80 80'i arayın, 10 kişi ve üzeri grubunuz var ise size özel indirimler ve özel avantajlar için bizimle iletişime geçin.

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi Al
DAHİL OLANLAR
  • Gidiş Dönüş Uçak Bileti
  • Belirtilen Otellerde Konaklama
  • Sabah Kahvaltıları
  • Havalimanı Transferleri
HARİÇ OLANLAR
  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu
  • Öğle ve Akşam Yemekleri
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Programda Olmayan Geziler
  • Rehber ve Şöfor Bahşişleri
  • Vize Takip Danışmanlık Ücreti
  • Fuar Giriş Bileti
1. Gün ( İstanbulDubai )

1.Gün  ISTANBUL – DUBAİ

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde uçuştan 3 saat öncesinden itibaren gerçekleştireceğiniz bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Emirates Havayolları nın EK118 sefer sayılı uçuşu ile 23:40da Dubaiye uçuyoruz.

 

2 Gün

2.Gün  DUBAİ – (Akşam Yemekli Işıklı Dubai Akşamları ve Dhow Cruise Tekne Turu)

Yerel saat ile sabah 05:05de Dubai Havalimanı’na varışımızın ardından özel aracımız ile düzenlenecek olan Dubai İkonları şehir turu için hareket ediyoruz (Havalimanı Dubai şehir merkezi 25 km)Gökdelenler Caddesi” olarak bilinen Sheikh Zayed ve Burj Khalifa yolu üzerinden varacağımız lokal restoranda kısa bir mola veriyoruz. Sonrasında, muhteşem ikonik yapıları ile şehrin en önemli turistik cazibe merkezlerinden olan Dünyaca ünlü Zabeel Sheikh Sarayı , Burj Al Arab Oteli, Media City, JBR & Marina Walk, Yat Limanı, Blue Water adası , Dubai Eye , Palmiye adası panoramik olarak görülecek olup, Palmiye Adası The Pointede verilecek serbest zaman dahilinde dileyen misafirlerimiz 240 metre yükseklikte 360 derece görüş imkanı sunan The View at the Palm camlı seyir terasında (giriş ücreti 25 Euro) eşsiz manzaranın tadını çıkartabilirler. Turumuzun son bölümünde “Dubai nin Venediki” olarak bilinen Modern Arap kültürünü gözlemleyebileceğimiz Madinat / Souk Jumeirah‘ı ziyaret edeceğiz. Souk Madinat Jumeirah’ın Kapalı Çarşı’yı andıran yerel dükkanları ve keyifli kafeleri için sunacağımız serbest zaman esnasında Burj El Arab Hoteli farklı açılardan fotoğraflama şansına sahip olacağız. Turumuzun ardından otelimize transfer, odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman. Akşam saatlerinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Akşam Yemekli Işıklı Dubai Akşamları ve Dhow Cruise Tekne Turu (75 Euro) programımıza katılabilirler. İki kez Guinness Rekorlar Ödülü’nü kazanan “Imagine Show”’u, lazer ve ateş ile desteklenen su gösterisini ve projeksiyon yansıtmasını izlemek için, alışveriş ve eğlence merkezi Festival City‘ye hareket ediyor ve sunulacak serbest zaman sonrası açık büfe servis edilecek ve soft içeceklerin dahil olduğu akşam yemeği eşliğinde, Dubainin ışıkları altındaki güzelliğini farklı açılardan gözlemleme şansına sahip olacağımız Dhow Cruise tekne gezimizi düzenliyoruz. Ardından 828 metre yüksekliği ile Dünyanın en yüksek yapısı olan Burj Khalifanın önünde bulundan ve  Dünya nın sayılı yapay göllerinden biri olan Burj gölündeki  renk oyunları , ışık ve ses gösterisi ile senkronize olan “The Dubai Fountain Showu izliyoruz. Alışveriş ve çevre gezisi için verilecek serbest zaman sonrası otelimize transfer ve serbest zaman.

3 Gün

3.Gün  DUBAİ – (Dubai Lokal Mahalleler ve Akşam Yemekli Çöl Safari Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Öğle saatlerinde arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Dubai Lokal Mahalleler ve Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 Euro) programımıza katılabilirler. Petrol öncesi Dubai’nin lokal hayatını gözlemleyebileceğimiz, ilk yerleşim yeri olan Bastakiya Bölgesi’ni ve bu bölgede bulunan Bedevi mahallelerini, geleneksel dar sokakları, Meena Pazarını; lokal mimarisi ve çarşısı ile ünlü Al Seefi gezeceğiz; sunulacak serbest zaman sonrasında Çöl safari turumuz için 4x4 jeepler ile hareket edeceğiz. Turumuzda çölde unutulmaz anlar yaşayıp, Off-Road macerası ve fotoğraf molası sonrası Bedevi kampına varacağız. Burada düzenlenecek olan dans ve müzikli eğlence eşliğinde, Barbekü açık büfe akşam yemeğimizi alacağız. İsteyen yolcularımız deve üzerinde kısa bir gezintiye çıkabilir, geleneksel motiflerin kullanıldığı kına dövmesi yaptırabilir, Arap coğrafyasına ait geleneksel Kandura ve Abaya kıyafetleri ile fotoğraf çektirebilirler. Bedevi hayatını deneyimleyeceğimiz bu turumuz sonrasında otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.

4 Gün

4.Gün  DUBAİ – (Akşam Yemekli Abu Dhabi Kombi Turu) (Limuzin ve Lüks Yat ile Dubai Fenomenleri Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz seçenekli ekstra tur programlarımıza katılabilirler.

 

Akşam Yemekli Abu Dhabi Kombi Turu (85 Euro). Abu Dhabi ‘de gerçekleştireceğimiz turumuzda ilk olarak, eğlence adası olarak bilinen Yas Adası gezimizi düzenliyoruz. Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix, Yas Marina, Yas Waterworld, Warner Bros ve Ferrari World eğlence merkezleri panoramik olarak görülecek olup, Yas Mall’da alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman verilecektir. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz Warner Bros World veya Ferrari World ziyaretleri gerçekleştirerek (giriş ücreti 80 Euro) birbirinden eğlenceli ve adrenalin dolu aktivitelere katılabilir, temalı hediyelik eşya alışverişi gerçekleştirebilirler. Serbest zaman ardından, tasarımında dünya kültürlerini birleştirme amacı ile Dünyanın birçok farklı ülkesinden getirilen malzemelerinin kullanıldığı ve pek çok mimari akımın harmanlanmış olduğu, Osmanlı mimarisinin de etkilerinin görüldüğü, 82 farklı boyutta kubbesi olan, 17.000 metrekare avlusu ve camii içerisinde Dünyanın en büyük halısının bulunduğu, avizeleri pırlantalardan oluşan ve Dünyanın sayılı büyük camileri arasında olan Sheikh Zayed Camii görülecektir. Sheikh Zayed Camii ziyaretimiz sonrasında ise 7 Emirliğin başkenti olarak bilinen Abu Dhabide gerçekleştireceğimiz gezi esnasında 40 yıl öncesine kadar küçük bir balıkçı köyü olarak bilinen başkentin, bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Abu Dhabi gezimiz esnasında, Emirates Palace ve Etihad Towers, Saadiyat Adası, Abu Dhabi Louvre Müzesi panoramik olarak görülecek olup Hurma Pazarı ziyaret edilecektir. Lokal restoranda sunulacak akşam yemeği sonrasında gece renkli ve eğlenceli Marina ve Corniche bölgesinde sunulacak serbest zaman ardından Dubai’deki otelimize dönüyoruz.


Limuzin ve Lüks Yat ile Dubai Fenomenleri Turu (85 Euro): Otelimizden akşamüzeri özel limuzin ile alınışımızla birlikte; şaşırtıcı lüks ve gösterişin başkenti Dubai nin canlı ve gözde caddelerinde çevre gezisi gerçekleştireceğiz. Turumuzun devamında lüks yatımızda Dubai nin tüm ihtişamını denizden, akşam ışıklarının da kattığı güzellik eşliğinde görebileceğimiz, soft içecek ikramlarının da dahil olduğu keyifli bir gezinti sunacağız. Yat gezimiz sonrasında ünlü restoranları, cafeleri, mağazaları, lüks eğlence mekanları ve gece hayatıyla ünlü JBR ‘da sunulacak serbest zaman ardından turumuzu tamamlayarak otelimize dönüyoruz.  

5 Gün

5.Gün  DUBAİ – (Öğle Yemekli Eski & Yeni Çarşılar ve Dubai Global Village Festival Turu)

(Future Museum // Burj Khalifa At the Top) – (Miracle Garden)

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak Öğle Yemekli Eski & Yeni Çarşılar ve Dubai Global Village Festival Turu (55 Euro) programımızı düzenliyoruz. Turumuzda ilk olarak; Baniyas/Deira bölgesinde bulunan altın, baharat, hurma ve elektronikçiler çarşılarını ziyaret ediyor ve serbest zaman veriyoruz. Lokal restoranda sunulacak öğle yemeği sonrasında Dubai Downtown’a hareket ediyoruz. Dubai Opera binası ve şık mekanların bulunduğu Boulevard caddesini görecek, instagram ve sosyal medya fenomenlerinin uğrak yeri Wing of Mexico – Burj Plaza’ da mola vereceğiz. Ardından Souk Al Bahar – Dubai Mallda keyifli bir alışveriş için sunulacak serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, 828 metre yüksekliği ile Dünyanın en yüksek yapısı olan Burj Khalifanın 124. katına yine Dünyanın en hızlı asansörü ile çıkacak ve seyir terasından Dubainin eşsiz manzarasını 360 derece panoramik açıyla izleyebilecekleri Burj Khalifa At The Top (50 Euro) etkinliğine katılabilirler. Arzu eden misafirlerimiz ise yine bu serbest zaman dahilinde, 9 yıllık tasarım ve inşaat sürecinin ardından 22.02.2022de ilk kez kapılarını ziyaretçilerine açan müze, bilim ve teknoloji temaları ile şekillenen Gelecek Müzesi’ni (Future Museum) ziyaret edebilirler (50 Euro). İkonik ve taklit edilemez dış cephesi Arap kaligrafisiyle süslenmiş olan müze, şimdiye kadar yürütülen en karmaşık ve iddialı projelerden biri olarak dikkat çekmektedir. Sanal ve artırılmış gerçeklik, yapay zekâ etkileşimleri, uzay araştırmaları ve Amazon yağmur ormanlarının dijital simülasyonları gibi birçok fütürist yaratıcı sergiye ev sahipliği yapan müze ziyaretimiz ardından turumuzun son bölümünde, içinde Türk sokağının da bulunduğu, uluslararası gösterileri ve showları ile; eğlence, alışveriş ve cazibe merkezlerinden biri olan Dubai Global Village Festival (Küresel Köy)’ü ziyaret ediyoruz. Dünya’nın dört bir yanındaki 90 ülke kültürünü tek bir yerde birleştiren bu büyük turizm, eğlence ve alışveriş projesinde sunulacak serbest zamanın bir bölümünde ise arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Miracle Garden / Mucize Bahçe Turu (25 Euro) programımıza katılabilirler. Mucize Bahçe, 50 milyondan fazla çiçek barındıran adeta harikalar diyarıdır. Bitkilerle süslenmiş arabalardan, inanılmaz heykellere, çiçek evlere, mucize saatine ve daha birçok özel dekora ev sahipliği sağlamaktadır. Her yıl 1,5 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği, 2013 yılında Dünya’nın en büyük bahçesi özelliği, 2016 yılında ise bünyesinde barındırdığı Dünya’nın en büyük çiçek heykeli olan “Airbus A380” ile Guinness Rekorlar Kitabı ‘na giren Mucize Bahçe ziyaretimizde rengarenk kemerler, desenlerle süslenmiş çiçekten duvarlar, taklar bizleri adeta büyüleyecek. Mucize Bahçe ‘de gerçekleştireceğimiz gezi sonrası Global Village ‘e dönüyor ve serbest zaman veriyoruz. Tur sonrası otele transfer.

6 Gün ( Dubaiİstanbul )

6.Gün  DUBAİ – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından serbest zaman. Rehberimizin bildireceği saatte Dubai Havalimanı’na transfer.

Bagaj teslim, check-in, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Emirates Havayolları nın EK117 sefer sayılı uçuşu ile 17:45de İstanbul a uçuyoruz. TSİ 21:55de İstanbul Havalimanı ‘na varış ve turumuzun sonu.

 

Tur Detayları

4 GECE 5 GÜN DUBAİ TURU

Ortadoğu'nun en güzel şehirlerdinden Dubai'yi görmek için hemen turumuza rezervasyon yaptırın.

 

Dubai Vizesi

Dubai Vizeniz yok ise öncelikle Dubai Vizesi işlemlerinizi başlatıyoruz. Vize ihtiyaçlarınız için yine acentamızla iletişime geçebilirsiniz.

 

Erken rezervasyon

Dubai Turu Erken rezervasyon fırsatları için hemen 0332 350 80 80'i arayın, 10 kişi ve üzeri grubunuz var ise size özel indirimler ve özel avantajlar için bizimle iletişime geçin.

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi Al
Dahiller/Hariçler
DAHİL OLANLAR
  • Gidiş Dönüş Uçak Bileti
  • Belirtilen Otellerde Konaklama
  • Sabah Kahvaltıları
  • Havalimanı Transferleri
HARİÇ OLANLAR
  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu
  • Öğle ve Akşam Yemekleri
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Programda Olmayan Geziler
  • Rehber ve Şöfor Bahşişleri
  • Vize Takip Danışmanlık Ücreti
  • Fuar Giriş Bileti
Tur Programı
1. Gün ( İstanbulDubai )

1.Gün  ISTANBUL – DUBAİ

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde uçuştan 3 saat öncesinden itibaren gerçekleştireceğiniz bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Emirates Havayolları nın EK118 sefer sayılı uçuşu ile 23:40da Dubaiye uçuyoruz.

 

2 Gün

2.Gün  DUBAİ – (Akşam Yemekli Işıklı Dubai Akşamları ve Dhow Cruise Tekne Turu)

Yerel saat ile sabah 05:05de Dubai Havalimanı’na varışımızın ardından özel aracımız ile düzenlenecek olan Dubai İkonları şehir turu için hareket ediyoruz (Havalimanı Dubai şehir merkezi 25 km)Gökdelenler Caddesi” olarak bilinen Sheikh Zayed ve Burj Khalifa yolu üzerinden varacağımız lokal restoranda kısa bir mola veriyoruz. Sonrasında, muhteşem ikonik yapıları ile şehrin en önemli turistik cazibe merkezlerinden olan Dünyaca ünlü Zabeel Sheikh Sarayı , Burj Al Arab Oteli, Media City, JBR & Marina Walk, Yat Limanı, Blue Water adası , Dubai Eye , Palmiye adası panoramik olarak görülecek olup, Palmiye Adası The Pointede verilecek serbest zaman dahilinde dileyen misafirlerimiz 240 metre yükseklikte 360 derece görüş imkanı sunan The View at the Palm camlı seyir terasında (giriş ücreti 25 Euro) eşsiz manzaranın tadını çıkartabilirler. Turumuzun son bölümünde “Dubai nin Venediki” olarak bilinen Modern Arap kültürünü gözlemleyebileceğimiz Madinat / Souk Jumeirah‘ı ziyaret edeceğiz. Souk Madinat Jumeirah’ın Kapalı Çarşı’yı andıran yerel dükkanları ve keyifli kafeleri için sunacağımız serbest zaman esnasında Burj El Arab Hoteli farklı açılardan fotoğraflama şansına sahip olacağız. Turumuzun ardından otelimize transfer, odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman. Akşam saatlerinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Akşam Yemekli Işıklı Dubai Akşamları ve Dhow Cruise Tekne Turu (75 Euro) programımıza katılabilirler. İki kez Guinness Rekorlar Ödülü’nü kazanan “Imagine Show”’u, lazer ve ateş ile desteklenen su gösterisini ve projeksiyon yansıtmasını izlemek için, alışveriş ve eğlence merkezi Festival City‘ye hareket ediyor ve sunulacak serbest zaman sonrası açık büfe servis edilecek ve soft içeceklerin dahil olduğu akşam yemeği eşliğinde, Dubainin ışıkları altındaki güzelliğini farklı açılardan gözlemleme şansına sahip olacağımız Dhow Cruise tekne gezimizi düzenliyoruz. Ardından 828 metre yüksekliği ile Dünyanın en yüksek yapısı olan Burj Khalifanın önünde bulundan ve  Dünya nın sayılı yapay göllerinden biri olan Burj gölündeki  renk oyunları , ışık ve ses gösterisi ile senkronize olan “The Dubai Fountain Showu izliyoruz. Alışveriş ve çevre gezisi için verilecek serbest zaman sonrası otelimize transfer ve serbest zaman.

3 Gün

3.Gün  DUBAİ – (Dubai Lokal Mahalleler ve Akşam Yemekli Çöl Safari Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Öğle saatlerinde arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Dubai Lokal Mahalleler ve Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 Euro) programımıza katılabilirler. Petrol öncesi Dubai’nin lokal hayatını gözlemleyebileceğimiz, ilk yerleşim yeri olan Bastakiya Bölgesi’ni ve bu bölgede bulunan Bedevi mahallelerini, geleneksel dar sokakları, Meena Pazarını; lokal mimarisi ve çarşısı ile ünlü Al Seefi gezeceğiz; sunulacak serbest zaman sonrasında Çöl safari turumuz için 4x4 jeepler ile hareket edeceğiz. Turumuzda çölde unutulmaz anlar yaşayıp, Off-Road macerası ve fotoğraf molası sonrası Bedevi kampına varacağız. Burada düzenlenecek olan dans ve müzikli eğlence eşliğinde, Barbekü açık büfe akşam yemeğimizi alacağız. İsteyen yolcularımız deve üzerinde kısa bir gezintiye çıkabilir, geleneksel motiflerin kullanıldığı kına dövmesi yaptırabilir, Arap coğrafyasına ait geleneksel Kandura ve Abaya kıyafetleri ile fotoğraf çektirebilirler. Bedevi hayatını deneyimleyeceğimiz bu turumuz sonrasında otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.

4 Gün

4.Gün  DUBAİ – (Akşam Yemekli Abu Dhabi Kombi Turu) (Limuzin ve Lüks Yat ile Dubai Fenomenleri Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz seçenekli ekstra tur programlarımıza katılabilirler.

 

Akşam Yemekli Abu Dhabi Kombi Turu (85 Euro). Abu Dhabi ‘de gerçekleştireceğimiz turumuzda ilk olarak, eğlence adası olarak bilinen Yas Adası gezimizi düzenliyoruz. Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix, Yas Marina, Yas Waterworld, Warner Bros ve Ferrari World eğlence merkezleri panoramik olarak görülecek olup, Yas Mall’da alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman verilecektir. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz Warner Bros World veya Ferrari World ziyaretleri gerçekleştirerek (giriş ücreti 80 Euro) birbirinden eğlenceli ve adrenalin dolu aktivitelere katılabilir, temalı hediyelik eşya alışverişi gerçekleştirebilirler. Serbest zaman ardından, tasarımında dünya kültürlerini birleştirme amacı ile Dünyanın birçok farklı ülkesinden getirilen malzemelerinin kullanıldığı ve pek çok mimari akımın harmanlanmış olduğu, Osmanlı mimarisinin de etkilerinin görüldüğü, 82 farklı boyutta kubbesi olan, 17.000 metrekare avlusu ve camii içerisinde Dünyanın en büyük halısının bulunduğu, avizeleri pırlantalardan oluşan ve Dünyanın sayılı büyük camileri arasında olan Sheikh Zayed Camii görülecektir. Sheikh Zayed Camii ziyaretimiz sonrasında ise 7 Emirliğin başkenti olarak bilinen Abu Dhabide gerçekleştireceğimiz gezi esnasında 40 yıl öncesine kadar küçük bir balıkçı köyü olarak bilinen başkentin, bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Abu Dhabi gezimiz esnasında, Emirates Palace ve Etihad Towers, Saadiyat Adası, Abu Dhabi Louvre Müzesi panoramik olarak görülecek olup Hurma Pazarı ziyaret edilecektir. Lokal restoranda sunulacak akşam yemeği sonrasında gece renkli ve eğlenceli Marina ve Corniche bölgesinde sunulacak serbest zaman ardından Dubai’deki otelimize dönüyoruz.


Limuzin ve Lüks Yat ile Dubai Fenomenleri Turu (85 Euro): Otelimizden akşamüzeri özel limuzin ile alınışımızla birlikte; şaşırtıcı lüks ve gösterişin başkenti Dubai nin canlı ve gözde caddelerinde çevre gezisi gerçekleştireceğiz. Turumuzun devamında lüks yatımızda Dubai nin tüm ihtişamını denizden, akşam ışıklarının da kattığı güzellik eşliğinde görebileceğimiz, soft içecek ikramlarının da dahil olduğu keyifli bir gezinti sunacağız. Yat gezimiz sonrasında ünlü restoranları, cafeleri, mağazaları, lüks eğlence mekanları ve gece hayatıyla ünlü JBR ‘da sunulacak serbest zaman ardından turumuzu tamamlayarak otelimize dönüyoruz.  

5 Gün

5.Gün  DUBAİ – (Öğle Yemekli Eski & Yeni Çarşılar ve Dubai Global Village Festival Turu)

(Future Museum // Burj Khalifa At the Top) – (Miracle Garden)

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak Öğle Yemekli Eski & Yeni Çarşılar ve Dubai Global Village Festival Turu (55 Euro) programımızı düzenliyoruz. Turumuzda ilk olarak; Baniyas/Deira bölgesinde bulunan altın, baharat, hurma ve elektronikçiler çarşılarını ziyaret ediyor ve serbest zaman veriyoruz. Lokal restoranda sunulacak öğle yemeği sonrasında Dubai Downtown’a hareket ediyoruz. Dubai Opera binası ve şık mekanların bulunduğu Boulevard caddesini görecek, instagram ve sosyal medya fenomenlerinin uğrak yeri Wing of Mexico – Burj Plaza’ da mola vereceğiz. Ardından Souk Al Bahar – Dubai Mallda keyifli bir alışveriş için sunulacak serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, 828 metre yüksekliği ile Dünyanın en yüksek yapısı olan Burj Khalifanın 124. katına yine Dünyanın en hızlı asansörü ile çıkacak ve seyir terasından Dubainin eşsiz manzarasını 360 derece panoramik açıyla izleyebilecekleri Burj Khalifa At The Top (50 Euro) etkinliğine katılabilirler. Arzu eden misafirlerimiz ise yine bu serbest zaman dahilinde, 9 yıllık tasarım ve inşaat sürecinin ardından 22.02.2022de ilk kez kapılarını ziyaretçilerine açan müze, bilim ve teknoloji temaları ile şekillenen Gelecek Müzesi’ni (Future Museum) ziyaret edebilirler (50 Euro). İkonik ve taklit edilemez dış cephesi Arap kaligrafisiyle süslenmiş olan müze, şimdiye kadar yürütülen en karmaşık ve iddialı projelerden biri olarak dikkat çekmektedir. Sanal ve artırılmış gerçeklik, yapay zekâ etkileşimleri, uzay araştırmaları ve Amazon yağmur ormanlarının dijital simülasyonları gibi birçok fütürist yaratıcı sergiye ev sahipliği yapan müze ziyaretimiz ardından turumuzun son bölümünde, içinde Türk sokağının da bulunduğu, uluslararası gösterileri ve showları ile; eğlence, alışveriş ve cazibe merkezlerinden biri olan Dubai Global Village Festival (Küresel Köy)’ü ziyaret ediyoruz. Dünya’nın dört bir yanındaki 90 ülke kültürünü tek bir yerde birleştiren bu büyük turizm, eğlence ve alışveriş projesinde sunulacak serbest zamanın bir bölümünde ise arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Miracle Garden / Mucize Bahçe Turu (25 Euro) programımıza katılabilirler. Mucize Bahçe, 50 milyondan fazla çiçek barındıran adeta harikalar diyarıdır. Bitkilerle süslenmiş arabalardan, inanılmaz heykellere, çiçek evlere, mucize saatine ve daha birçok özel dekora ev sahipliği sağlamaktadır. Her yıl 1,5 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği, 2013 yılında Dünya’nın en büyük bahçesi özelliği, 2016 yılında ise bünyesinde barındırdığı Dünya’nın en büyük çiçek heykeli olan “Airbus A380” ile Guinness Rekorlar Kitabı ‘na giren Mucize Bahçe ziyaretimizde rengarenk kemerler, desenlerle süslenmiş çiçekten duvarlar, taklar bizleri adeta büyüleyecek. Mucize Bahçe ‘de gerçekleştireceğimiz gezi sonrası Global Village ‘e dönüyor ve serbest zaman veriyoruz. Tur sonrası otele transfer.

6 Gün ( Dubaiİstanbul )

6.Gün  DUBAİ – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından serbest zaman. Rehberimizin bildireceği saatte Dubai Havalimanı’na transfer.

Bagaj teslim, check-in, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Emirates Havayolları nın EK117 sefer sayılı uçuşu ile 17:45de İstanbul a uçuyoruz. TSİ 21:55de İstanbul Havalimanı ‘na varış ve turumuzun sonu.

 

Otel Bilgisi
21 Ocak 2023 - 26 Ocak 2023

İki Kişilik Oda da

Kişi Başı

€899.00

Tek Kişilik Oda da

Kişi Başı

€849.00

28 Ocak 2023 - 2 Kasım 2022

İki Kişilik Oda da

Kişi Başı

€899.00

Tek Kişilik Oda da

Kişi Başı

€849.00

11 Şubat 2023 - 16 Şubat 2023

İki Kişilik Oda da

Kişi Başı

€899.00

Tek Kişilik Oda da

Kişi Başı

€849.00

25 Şubat 2023 - 2 Mart 2023

İki Kişilik Oda da

Kişi Başı

€899.00

Tek Kişilik Oda da

Kişi Başı

€849.00

11 Mart 2023 - 16 Mart 2023

İki Kişilik Oda da

Kişi Başı

€899.00

Tek Kişilik Oda da

Kişi Başı

€849.00

Sizi Arayalım
Sizi Arayalım
Kategoriler